Δούκισσα Νομικού: Η εκπομπή της θα φέρνει τα πάνω κάτω στους τηλεοπτικούς δέκτες!

Η Δούκισσα Νομικού έρχεται στο κανάλι του ΣΚΑΪ και θα φέρει ανατροπές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα κάνει να κολλήσουμε. Ο ΣΚΑΪ στο δελτίο τύπου του ανακοίνωση την νέα εκπομπή στο κανάλι που θα παρουσιάζει η αγαπημένη μας μας Δούκισσα και θα λέγεται Super Makeover. Το θέμα της εκπομπής θα έχει να κάνει με την πλήρη αλλαγή στην εμφάνιση των συμμετεχόντων.

Οι ειδικοί του Super Makeover θα είναι κορυφαία ονόματα στον χώρο όπως ανακοινώθηκε από το κανάλι θα είναι:

Ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής συνεργάζεται με γνωστές εταιρίες καλλυντικών, πρακτορεία μοντέλων, σχεδιαστές μόδας και με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μεγάλα events όπως η Eurovision.

Η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, είναι διευθύντρια μόδας σε γνωστό περιοδικό, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την εικόνα των παρουσιαστών της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού, έχει εργαστεί στον χώρο του Τύπου, της διαφήμισης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ συνεργάζεται με γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής.

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη, έχει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος οικογένειας και ζεύγους και ως ψυχολόγος προσφέρει θεραπευτική στήριξη και εμψύχωση σε γνωστό κέντρο ιατρικής αισθητικής.

Φέτος στην τηλεόραση αναμένουμε να δούμε πολλές ανατρεπτικές εκπομπές…

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)