Δείτε τώρα την Ντορέττα Παπαδημητρίου πως ήταν στην εφηβεία της-Θα την αναγνωρίζατε;

Η ξανθιά καλλονή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου,είναι ένα απίστευτα ταλαντούχο πλάσμα.Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…

Παράλληλα με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μέχρι τα 22 της χρόνια, υπήρξε πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική και τον στίβο.Η αθλητική της πορεία ήταν αξιοσημείωτη εφόσον εκπροσώπησε την Εθνική Ομάδα ως και το 2002, με συμμέτοχες σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων το 1992.

Μετά την απίστευτα επιτυχημένη της συμμετοχή στο Dancing With the Stars στον ΑΝΤ1,μας εκθάμβωσε με το χορευτικό της ταλέντο και μας απέδειξε ότι είχε πάρει πολύ καλές βάσεις από την ρυθμική.

Σε μία εκκαθάριση φωτογραφιών βρήκε και μας παρουσιάζει μία φωτογραφία από την εφηβεία της πάνω στον τάπητα κατά την διάρκεια γυμναστικών επιδείξεων.

Δείτε εδώ:

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου