Δείτε τον πανέμορφο γιο της Αγγελικής Νικολούλη!

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια δημοσιογράφος που διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν αφήνει τα φώτα της δημοσιότητας να εισβάλλουν στην οικογένειά της. Έτσι γνωρίζουμε ελάχιστα για την προσωπική της ζωή , την οικογένειά της και γενικά τη ζωή της πίσω από την δυναμική γυναίκα που χρόνια τώρα εξιχνιάζει εγκλήματα.

Η δημοσιογράφος του “ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ” έχει λοιπόν ένα μονάκριβο γιο, τον Κωνσταντίνο. Είναι γεννημένος το 1987 και είναι πραγματικά πανέμορφος.

Ο Κωνσταντίνος είναι σκηνοθέτης και συγγραφέας. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική παρακολουθώντας μαθήματα στο Los Angeles Film School.

Η αγάπη του για τις τέχνες ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Ήδη, στην ηλικία των 11 χρονών, είχε εικονογραφήσει ένα παιδικό βιβλίο κόμικς !

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου