Δείτε τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη μετά το Survivor-Οργώνει τις παραλίες και σκορπάει εγκεφαλικά!

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο πολύ δυνατός παίκτης του φετινού Survivor ήταν η τελευταία αποχώρηση της ελληνικής ομάδας. Είναι σύμβουλος διατροφής και προπονητής. Ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρός και έχει πάθος γι αυτό που κάνει. Ανήκε στους πιο πολύτιμους παίκτες για την ομάδα του και…..

χάριζε αρκετούς πόντους. Επίσης έχει τρέλα και μεγάλη αγάπη για τις πολεμικές τέχνες. Περνάει το περισσότερο χρόνο του στο γυμναστήριο, γιατί του αρέσει ιδιαίτερα ο αθλητισμός. Πέρα από την αθλητική ζωή, του αρέσει και η ταχύτητα, καθώς μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του είναι και η μηχανή του.

Είναι γεννημένος στις 5/2/1994, δηλαδή μόλις 25 χρονών.

Κορίτσια μπορείτε να τρέξετε ελεύθερα!

Δείτε τον στην παραλία να σκορπάει πανικό!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου