Δήμος Αναστασιάδης: Έπεσε στα γόνατα από τον αισθησιακό χορό της Nafsica με «καυτό» σορτσάκι

Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω ερωτευτεί τη Τζένη Θεωνά άπειρες φορές»

«Η σχέση μας έχει αντέξει στον χρόνο, είμαστε ήδη στα επτά χρόνια μαζί. Με συγκινούν οι σχέσεις με διάρκεια γιατί έχουν να πουν μια πολύ όμορφη ιστορία. Και, επίσης, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει μια τέτοια σχέση και να συνεχίσεις να αγαπάς τον άνθρωπό σου, να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Γενικά, οι σχέσεις είναι δύσκολες, ένας καθημερινός αγώνας αντοχής και προσπάθειας». Είπε στην αρχή της συνέντευξης ο Δήμος Αναστασιάδης για τη Τζένη Θεωνά και τη σχέση τους, στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα.

Σχέση υπάρχει όσο υπάρχει έρωτας;

Για μένα ο έρωτας δεν είναι κάτι που τελειώνει. Μπορεί να ξεκινήσει ξανά… Μπορεί να ερωτεύεσαι το ίδιο πρόσωπο ξανά και ξανά. Γιατί από μόνος του ο έρωτας δεν είναι κάτι μονότονο και βαρετό. Έχει μέσα του τον θαυμασμό για τον άλλο άνθρωπο, την προσπάθεια, την εξέλιξη και τη διαδρομή. Πόσες φορές έχεις πάει σε ένα μέρος αλλά κάθε φορά είναι σαν την πρώτη γιατί εσύ ο ίδιος το βλέπεις από μια άλλη οπτική; Έτσι συμβαίνει και με τον έρωτα.

Άρα πόσες φορές θα έλεγες πως έχεις ερωτευτεί την Τζένη μέσα σε αυτά τα χρόνια που είστε μαζί;

Νομίζω άπειρες φορές. Η Τζένη είναι μια γυναίκα με πολλές διαφορετικές πλευρές και είναι πολύ ευχάριστο να ανακαλύπτεις κάθε φορά και μια άλλη –το ίδιο όμορφη– πλευρά της.

Και θεωρεί την Τζένη Θεωνά τη μαμά που θα ήθελε κάθε παιδί να έχει. Τόσο εκείνη όσο και ο ίδιος θέλουν να χτίσουν μία ωραία σχέση με τον γιο τους που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον.

Πόσο χρόνων είναι σήμερα ο γιος σου;

Τριών χρόνων και τεσσάρων μηνών. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι μαζί του, να του αφιερώνω χρόνο και να χτίζουμε μια ωραία σχέση μπαμπά – γιου που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον. Αλλά και με την Τζένη ως γονείς νιώθουμε ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα μας έχουν έρθει ωραία και βολικά γιατί ο Αρίωνας είναι ένα πολύ καλό παιδάκι.

Πώς προέκυψε το όνομα;

Τον πατέρα μου τον λένε Ιωάννη και τον πατέρα της Τζένης Άρη. Τα ενώσαμε και βγήκε το Αρίωνας. Δεν προέκυψε δηλαδή από το αρχαίο όνομα της ελληνικής μυθολογίας.
Δεν τον έχετε βαφτίσει ακόμα, έτσι;

Το είχαμε αναβάλει λόγω του κορονοϊού. Σκοπεύουμε κάποια στιγμή να το κάνουμε. Μάλλον γάμο και βάφτιση μαζί, θα δούμε.

Και η Τζένη ως μητέρα είναι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί;

Θα σ’ το απαντήσω πολύ γρήγορα αυτό. Θεωρώ ότι η Τζένη είναι η μητέρα που θα ήθελε κάθε παιδί να έχει. Για μένα είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου.

Πώς έχει αλλάξει η σχέση σας μετά τον ερχομό του μωρού;

Και μόνο το κεφάλαιο «παιδί» αλλάζει τελείως τη σχέση. Ακόμη και στα πράγματα που έχεις να κουβεντιάσεις πια με τον άλλο. Το να δημιουργήσεις μια ζωή είναι κάτι τόσο συγκλονιστικό, που από μόνο του αυτό κάνει τη σχέση με τη σύντροφό σου τελείως διαφορετική. Από την άλλη, όπως σου ανέφερα και πριν, η Τζένη είναι μια γυναίκα που έχω πολλούς λόγους να θαυμάζω, να εκτιμώ και να σέβομαι απεριόριστα. Την αγαπώ τόσο πολύ που θεωρώ ότι είναι σε όλα της μοναδική.

Δήμος Αναστασιάδης: «Εγώ μόνο από έρωτα θα μπορούσα να ήμουν με κάποιον στη ζωή μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο αυτό»

Τώρα που είσαι δεσμευμένος, το φλερτ από θαυμάστριες είναι ενδεχομένως πιο έντονο;

Παραμένει έντονο, ναι! (Γελάει.) Αλλά, εντάξει, το να θαυμάζουμε κά ποιον δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι σαρκικό ή ότι θέλουμε τον άλλο κτήμα μας. Θαυμάζουμε γενικότερα αυτό που ο άλλος εκπέμπει. Θέλω να πω, δηλαδή, πως το φλερτ δεν πάει μαζί με τη σκέψη «θα μπορούσε να είναι μαζί μου;». Καμιά φορά απλά υπάρχει στην ατμόσφαιρα χωρίς δεύτερες σκέψεις και σκοπούς.

Σου έχει τύχει σε συναυλία σου κάτι επεισοδιακό;

Πέρα από τα καιρικά φαινόμενα –για παράδειγμα, να αρχίζει το live και εκείνη ακριβώς τη στιγμή να πιάνει μπουρίνι–, έχει τύχει να είναι μια κοπέλα από κάτω η οποία μου εξέφραζε τον θαυμασμό της και τη χαρά της που με συναντούσε με τόσα ουρλιαχτά που αποσυντονίστηκα. Ήταν τόση η τσιρίδα που ακουγόταν περισσότερο εκείνη παρά εγώ από το μικρόφωνο. (Γελάει.) Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό το καταγράφω στα θετικά γιατί μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις. Γενικά, στα live υπάρχει μια αλήθεια και μια αμεσότητα που δεν μπορείς να δεις πίσω από μια κάμερα ή ένα στούντιο ηχογράφησης.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία