Δήμος Αναστασιάδης: «Είναι γκαντέμης, του απαγόρευα να έρθει να με δει να τραγουδάω»

Ο Δήμος Αναστασιάδης έκανε μία περίεργη εξομολόγηση σε πρωινή εκπομπή μιλώντας για έναν γκαντέμη φίλο του που του απαγόρευε να εμφανίζεται στα live του

«Είχα ένα φίλο γκαντέμη, ήταν πολύ αγαπημένος μου. Του απαγόρευα να έρθει να με δει να τραγουδάω. Όταν εμφανίστηκε έκλεισε το μικρόφωνο ξαφνικά, έπεσα κάτω, έπεσε και το μικρόφωνο. Πιστεύω στην γκαντεμιά. Πριν βγω στη σκηνή σταυροκοπιέμαι, κάνω δύο στροφές, τρεις πιρουέτες, παίρνω τη μαμά μου τηλέφωνο.

Σαν μπαμπάς ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί, ποτέ δεν είναι αρκετό. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, με πολλά ταξίδια, πολλές πρόβες, πίεση. Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που δίνεις στο παιδί.

Η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν πολύ καλοί τραγουδιστές, όχι επαγγελματίες, αλλά τους θυμάμαι να τραγουδούν συνέχεια. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τη γιαγιά και τον παππού και τραγουδάει η γιαγιά έναν αμανέ. Όταν κυκλοφόρησε η γιαγιά είχε Αλτσχάιμερ και ο παππούς πέθανε, δεν πρόλαβε να το ακούσει».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία