Δημήτρης Σκαρμούτσος: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Μαριέττα Ντάνα

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε μια σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Μαριέττα Ντάνα.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Μαριέττα Ντάνα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό μάγειρα σε μια χαλαρή βόλτα με την σύζυγό του.

Οι δυο τους με αθλητικό look απόλαυσαν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Να τονίσουμε, ότι οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αλέξανδρο.

«Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να παίζω με τον μικρό μου γιο, τον Αλέξανδρο, ποδόσφαιρο, ποδήλατο, σκέιτμπορντ, μότο κρος που του αρέσει πολύ. Μου αρέσει να μιλάω με τον μεγάλο, τον Δημήτρη και προσπαθούμε να βρίσκουμε χρόνο να κάνουμε πράγματα με τη γυναίκα μου, τη Μαριέττα», είχε πει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έδειρε μέσα στην κουζίνα, του είπα ότι δεν θα το ξανακάνω»

O Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για την ζωή του αλλά και τα περιστατικά που του έχουν συμβεί σε εστιατόρια.

Ο διάσημος Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε στον καναπέ της μεσημεριανής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης και μίλησε για τα περιστατικά

που του έχουν συμβεί τα εστιατόρια που εργαζόταν αλλά και το πώς αντιμετωπίζει όλους εκείνους που δεν τους αρέσει το φαγητό που τους ετοιμάζει

«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να ξεφύγεις»Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας.

Τον κυνήγησα στο πάρκινγκ να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία