Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τη νέα του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, τις σπουδές του και την αλλαγή ραδιοφωνικής στέγης

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στα πλατό της εκπομπής Τhe 2Night show και μίλησε για την αλλαγή «στέγης» της επιτυχημένης ραδιοφωνικής του εκπομπής και πόσο πιστεύει σ’ αυτό το εγχείρημα, «Τώρα τολμήσαμε να πάμε σε ένα καινούργιο ραδιόφωνο, όμως έχω εμπιστοσύνη στο καινούργιο προϊόν».

Μίλησε όμως και για την πορεία του στην τηλεόραση και δεν δίστασε να παραδεχτεί:

«Θέλω να πετύχω στη δουλειά μου, έχω διάρκεια τηλεοπτικά, αλλά δεν έχω κάνει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση. Με προσπερνούσε η επόμενη γενιά, η μεθεπόμενη γενιά και εγώ έμεινα στάσιμος. Όμως δεν θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, θα ήθελα να μπορέσει η δική μου κατσίκα να μπει στην αγορά».

Θα του άρεσε να δουλέψει στο στήσιμο μιας εκπομπής πίσω από τις κάμερες;

«Θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να κάνω την επιτυχία και μετά να πάω να δουλέψω πίσω από τις κάμερες». Ενώ απάντησε αν τον φοβίζει να μην πρωταγωνιστήσει σε μια εκπομπή:

«Τώρα έχω πάει στο MEGA που με έχει υποδεχθεί πραγματικά με ανοιχτές αγκάλες. Και η Ελένη με τις καλύτερες των προδιαγραφών και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Αν και εκεί μου δείξουν ότι με θέλουν προς αυτή την κατεύθυνση, μετά θα είναι άλλο ένα κανάλι. Οπότε θα δεχθώ την μοίρα μου και ότι, επειδή έχω πραγματικά πολλά έξοδα και ανθρώπους που πρέπει να έχω το νου μου, δεν με παίρνει άλλο τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο. Γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος.

Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί αλαζονικό ή ότι έχω έπαρση, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σκηνικό δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως δεύτερος. Ως συνεργάτης δηλαδή. Ως επικεφαλής μπορεί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων»,

Μιλώντας για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και τη θέση του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη είπε:

«Είναι πολύ γενναιόδωρη σε αυτά που θα σου πει. Θα σε συμβουλεύσει με βάση αυτά που θα έκανε εκείνη. Περνάω πολύ καλά και δεν το είπα αυτό για την Ελένη. Κάθε χρονιά μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου, όπως τώρα με την δίαιτα. Να πω πως θα περάσω καλά τώρα εκεί και ξεχνάω όλα τα άλλα. Τα ζόρια, τα άγχη, τις φιλοδοξίες».

Ενώ αποκάλυψε όμως και γιατί τον έδιωξαν από το γραφείο Τύπου του MAD TV: «Γιατί έκανα συνέχεια χαβαλέ» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία