Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα έγιναν σήμερα στην δίκη

H δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας  με καταθέσεις μαρτύρων.

Μεταξύ αυτών και ο ηθοποιός που υποστήριξε ότι το τριήμερο 24-26 Ιουλίου 2015 είδε τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο με δύο νεαρούς άνδρες, κάτι που ο κατηγορούμενος αρνείται από την πρώτη στιγμή που κατατέθηκε η εις βάρος του καταγγελία.

Ο ηθοποιός πριν από ένα χρόνο προσήλθε αυτοβούλως και κατέθεσε το γεγονός ενώπιον της ανακρίτριας αφού προηγουμένως είχε έρθει σε επαφή με τη συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας, Μαρία Κουρτέση. «Αρχικά είχα δει στα Μέσα ότι οι ημερομηνίες που αναφέρονταν ήταν για τον Αύγουστο του 2015, εγώ ωστόσο θυμόμουν ότι τον είχα δει τον Ιούλιο του 2015, στην Επίδαυρο. Ετσι, όταν έλεγαν για τον Αύγουστο το άφησα. Μετά ωστόσο όταν είδα στον Τύπο ότι ανασκεύασαν, το συζήτησα με μία γνωστή μου, και μου είπε, αν σε ενδιαφέρει να πας, σε μία εκ των συνηγόρων, την κυρία Κουρτέση. Πήρα την κυρία Κουρτέση, της είπα τι είχα δει και μου είπε ότι είναι σημαντικό. Της ανέφερα ότι την περίοδο εκείνη του Ιουλίου του 2015, εκείνο το τριήμερο, είδα τον Λιγνάδη με δύο νεαρούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Λιγο πριν , ολοκλήρωσε την κατάθεσή του φίλος και συμμαθητής του δεύτερου μάρτυρα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό. Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι στις 24 Ιουλίου 2015 ταξίδεψε με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον καταγγέλλοντα στην Επίδαυρο. Προσκόμισε δε στο Δικαστήριο και έξι φωτογραφίες, υποστηρίζοντας πως προέρχονται από το επίμαχο ταξίδι. Στη μία εξ αυτών απεικονίζονται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο μάρτυρας και ο καταγγέλλοντας, η οποία όπως είπε τραβήχτηκε στις 24/07/2015 μετά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Απριλίου.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία