Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στο καινούργιο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, με τίτλο «42497»!

Ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε αποδεκτή την πρόταση που του κατέθεσε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης, Γιώργος Καπουτζίδης προκειμένου να συνεργαστούν στη νέα του παράσταση. Αυτή θα ανέβει την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Ήβη.

Ο Γκοτσόπουλος στη δεδομένη χρονική στιγμή συμμετέχει στην «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη και υποδύεται τον Ορέστη.

Ο ηθοποιός θεώρησε ως πρόκληση να ανέβει στη σκηνή με ένα πολύ δυνατό ρόλο – έκπληξη, που θα φέρει την υπογραφή του Καπουτζίδη.

Ο πρωταγωνιστής έχει παίξει στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Δικαίωση» και στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Open σε αυτοτελή επεισόδια.

Από το 2019 έως πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 ως Λάμπρος Σεβαστός.

Ο Καπουτζίδης από τη δική του πλευρά, δεν αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την υπόθεση του «42497» που θα παρουσιαστεί στα μέσα Οκτωβρίου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό. Ο δημοφιλής δημιουργός έχει πει μόνο: «Πρόκειται για μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα αλλά μπορεί και να τη ζούμε ήδη».

Αυτό θα είναι το δεύτερο θεατρικό έργο του Καπουτζίδη έπειτα από τη σαρωτική επιτυχία που είχε στο θέατρο Ήβη για τρία χρόνια το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του θιάσου του «42497». Πρόκειται για παραγωγή της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία