Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση του μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη “Ευχαριστούμε για τις ευχές σας”

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τουνη που έδινε μάχη με τον καρκίνο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση του μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη “Ευχαριστούμε για τις ευχές σας”.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη η οποία πενθεί τον θάνατο της μητέρας της. Μάλιστα δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αφού πήρε την πρώτη πτήση και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Στην πρώτη του αναρτήσεις τα social media Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε:

” Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και την αγάπη σας”

Με μία ανάρτηση τις λίγες ημέρες πριν φύγει η μητέρα της από τη ζωή η διάσημη  influential έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπι που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα.

Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία