Δημήτρης Αλεξάνδρου: Γλεντάει χωρίς την Ιωάννα Τούνη σε σπίτι των βορείων προαστίων

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές χωρίς ακόμα να έχει απάντηση στις φήμες περί χωρισμού αλλά και για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη.

Ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στο σπίτι του επιχειρηματία Ιωάννη Αγγελόπουλου όπου είχε γενέθλια η πανέμορφη σύζυγος του Στεφανία Αγγελόπουλου που τα γιόρτασε με λίγους και καλούς φίλους ανάμεσα τους και η κουμπάρα τους Κόνι Μεταξά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και συμμετείχε στο καραόκε πάρτι με την εορτάζουσα να είναι σε τρελά κέφια και να τραγουδάει μεγάλες ελληνικές επιτυχίες.

Δεν ξέρουμε αν στο πάρτυ γενεθλίων καλεσμένοι Ιωάννα Τούνη το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όλες τις αναρτήσεις των παρευρισκομένων δεν υπήρχε πουθενά ενώ κανένας δεν την έκανε tag πάνω στις αναρτήσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διασκέδασε με την ψυχή του στο πάρτυ γενεθλίων τις φίλες του Στεφανίας Αγγελόπουλου και χόρεψε ακούγοντας τραγούδια trap.

Τα σενάρια τώρα για την σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου δίνουν και παίρνουν με τους ίδιους να μην αποκαλύπτουν αν είναι πλέον μαζί ή αν έχουν χωρίσει παρά το γεγονός ότι η Θεσσαλονικιά ινφλουενσερ έχει αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της που διανύει ήδη τον τρίτο μήνα…

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία