Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Οργή από την επιθυμία Αναγνωστόπουλου να συναντήσει τη Λυδία

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν δήλωσε πως είναι θυμωμένη από το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μόλις βγει από τη φυλακή

Για δίκαιη δίκη και δίκαιη απόφαση έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, ενώ περιγράφοντας τις αντιδράσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο, απάντησε  «ήταν σαν κατηγορούμενος που δικαζόταν για πολεοδομική παράβαση»

«Πραγματικά ανακουφίστηκε η γυναίκα» δήλωσε για τη μητέρα της Καρολάιν Κράουτς ο συνήγορος υπεράσπισης  της οικογένειας του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, Θανάσης Χαρμάνης, μετά την ετυμηγορία για ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκιση.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαίωση εδώ, δικαίωση είναι να γυρίσει το παιδί της. Μιλάμε για ψυχική ανακούφιση. Στενοχωρήθηκαν και θύμωσαν με την επιθυμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να συναντήσει την Λυδία όταν αποφυλακιστεί. Αυτό τους έχει εξοργίσει» πρόσθεσε στο Mega.

Για την ψυχρότητα που διέκρινε τον Αναγνωστόπουλο ακόμη και στο άκουσμα της ποινής του μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

«Τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον πρόδωσαν τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, το ρολόι της Καρολάιν και το κινητό της. Δεν ξέρω εάν αυτό το έγκλημα είχε γίνει πριν από 30 χρόνια εάν θα είχε εξιχνιαστεί τόσο γρήγορα ή εάν είχε καν εξιχνιαστε», δήλωσε, επίσης, ο Αθανάσιος Χαρμάνης, τονίζοντας ταυτόχρονα πως ήταν μία δίκαιη δίκη και μία δίκαιη απόφαση.

Ο κ. Χαρμάνης περιέγραψε τις αντιδράσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο: «Ήταν σαν κατηγορούμενος που δικαζόταν για πολεοδομική παράβαση. Ήταν ψυχρός, παγερός και με αντιδράσεις μηδενικές σε όλα, ακόμα και στο άκουσμα των ισοβίων. Ακόμα και εμείς οι δικηγόροι ανατριχιάζουμε όταν ακούμε για ισόβια. Αυτή η εικόνα θα μου μείνει. Πρόσεχα τις αντιδράσεις του… Καμία αντίδραση», αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα