Δίκη Λιγνάδη: Αποβλήθηκε ο δικηγόρος του τρίτου άνδρα που κατήγγειλε βιασμό

Εναντίον του συγκεκριμένου καταγγέλλοντος έχει ζητηθεί από το δικαστήριο η βίαιη προσαγωγή του, αλλά παραμένει άφαντος

Ο δικηγόρος του τρίτου καταγγέλλοντος βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αποβλήθηκε από τη δίκη, ενώ ο πελάτης του παραμένει άφαντος και παρότι το το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έχει ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του.

«Δεν θα είχε τεθεί ζήτημα αν το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν παρών» είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας της έδρας λαμβάνοντας υπόψη του τη στάση που επέλεξε να κρατήσει έναντι του δικαστηρίου ο συγκεκριμένος μάρτυρας -ο τρίτος κατά σειρά καταγγέλλων-ο οποίος έχει κατηγορήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιασμό του.

Νωρίτερα, εξετάστηκε από την Πολιτική Αγωγή ο τέταρτος κατά σειρά καταγγέλλων , οποίος έκανε λόγο για μία διάθεση επιβολής και κυριαρχίας του κατηγορούμενου πάνω του.

Ο μάρτυρας σημείωσε αρκετές φορές στην κατάθεσή του ότι ένιωθε έντονα το αίσθημα της ενοχής. «Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ τον προκάλεσα», είπε χαρακτηριστικά.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα