Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκε το αίτημα Λαγού κι άλλων τριών για αποφυλάκιση

Την απόρριψη των αιτημάτων των καταδικασθέντων Χρυσαυγιτών είχε προτείνει και ο εισαγγελέας

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στα αιτήματα αναστολής της ποινής προχώρησε που κατέθεσαν τέσσερις καταδικασθέντες πρωτόδικα, Χρυσαυγίτες.

Υπενθυμίζεται, ότι σχετικά αιτήματα είχαν υποβάλλει ο  Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος επικαλούμενοι ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή. Σημειώνεται, ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απόρριψη των αιτημάτων, απόφαση που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.

«Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες και μπορεί ένα δικαστήριο να έβγαλε εσφαλμένη απόφαση. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών. Υπάρχει βίντεο με το γραμματέα τότε της κυβέρνησης ή ηχητικό με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές, τότε λυπάμαι αλλά εγώ μέχρι τα 40 μου δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ποια είναι η δικαιοσύνη που βλέπουμε να εφαρμόζεται;» ανέφερε πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής ποτέ.

«Δολοφόνος είσαι!» φώναξε η Μάγδα Φύσσα.

Στο δικαστήριο βρίσκονται 8 καταδικασμένοι, εκ των οποίων οι 5 κρατούμενοι. Από τους καταδικασμένους ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης παρών είναι μόνον ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος …χειροκρότησε στο άκουσμα της απόφασης

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα