Δες πώς να κάνεις το άρωμά σου να κρατήσει περισσότερο-Δοκίμασέ το τώρα!

Οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το άρωμά σας έντονο όλη την ημέρα! Μόλις έβαλες άρωμα, αλλά νιώθεις ήδη ότι έχει φύγει; Σχεδόν ποτέ δεν μυρίζεις το άρωμά σου, γιατί το έχεις συνηθίσει. Επιπλέον, μέχρι το βράδυ, όλα τα ίχνη του έχουν φύγει. Αυτό είναι κάτι με το οποίο παλεύεις καθημερινά; την ημέρα.

Μάθε ότι δεν είσαι η μόνο! Μην πανικοβληθείτε, έχουμε ετοιμάσει μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το άρωμα σας στο δέρμα σας όλη τη μέρα!

Εφαρμόστε το άρωμά σας σε συγκεκριμένα σημεία

Πίσω από τα αυτιά, στον καρπό ή στο λαιμό, αυτές οι περιοχές, οι οποίες δεν είναι τα πιο γνωστά σημεία όσον αφορά την εφαρμογή αρώματος, είναι ωστόσο αυτές που θα διατηρήσουν περισσότερο το άρωμα.

Γιατί συμβαίνει αυτό? Επειδή αυτά είναι σημεία σφυγμού και επομένως είναι οι θερμότερες περιοχές του σώματος, που παγιδεύουν το άρωμα σας έτσι ώστε να παραμένει πάνω σας όλη την ημέρα.

Ενυδατώστε το σώμα σας

Πριν επιλέξετε το άρωμά σας, μάθετε ποιος είναι ο τύπος του δέρματός σας. Ανάλογα με το pH του, μερικές μυρωδιές θα διαρκέσουν περισσότερο. Ωστόσο, κατά γενικό κανόνα, ένα σώμα που ενυδατώνεται καθημερινά θα διατηρήσει το άρωμα του αρώματος πολύ καλύτερο, γιατί όταν το δέρμα σας είναι στεγνό, είναι πολύ λιγότερο ευαίσθητο στο να εμποτιστεί με αρώματα. Αλλά για να αποφύγετε τη σύγχυση των αρωμάτων, επιλέξτε μία ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα.

Μην αφήνετε ποτέ το σπίτι σας χωρίς το φιαλίδιο μεγέθους τσέπης

Το άρωμα τσέπης είναι ο καλύτερος φίλος σας αν θέλετε να μυρίζετε όμορφα όλη την ημέρα. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορεί να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσάντα και σου επιτρέπει να έχεις όλη τη μέρα πάνω σου το άρωμά σου!

γυναικειο αρωμα,γυναικειο αρωμα βανιλια,γυναικειο αρωμα si,γυναικειο αρωμα με διαρκεια,γυναικειο αρωμα dior,γυναικειο αρωμα πουδρα,γυναικειο αρωμα burberry,γυναικειο αρωμα alien,γυναικειο αρωμα καθαριοτητασ

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)