Δεν θα το πιστεύεις! Η κατανάλωση ζεστού νερού έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα σου-Δες ποια είναι!

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν φάρμακα για κοιλιακούς πόνους, βουλωμένη μύτη ή κράμπες. Αλλά η κατανάλωση ζεστού νερού μπορεί επίσης να έχει ανακουφιστικά αποτελέσματα και μεταξύ άλλων οφέλη για την υγεία. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν χάπια με το παραμικρό σημάδι του πόνου. Αυτά τα παυσίπονα έχουν συνήθως καταπραϋντικό αποτέλεσμα, αλλά…. στην περίπτωση της ιβουπροφαίνης, υπάρχουν συχνά δευτερογενή αποτελέσματα. Και υπάρχουν επίσης μερικά που είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία !

Εάν θέλετε να σταματήσετε να παίρνετε φάρμακα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα σπιτικό φάρμακο που είναι τόσο απλό όσο και φυσικό για ένα πλήθος μικρών ασθενειών. Το ζεστό νερό!

Μια πρακτική που έχει γίνει πολύ συνηθισμένη.Σύμφωνα με την Praxis Vita , ένα ελβετικό περιοδικό, το νερό της βρύσης που έχει βράσει είναι εξίσου αποτελεσματικό για κάποιους πόνους και ασθένειες, όπως πολλές θεραπείες και φάρμακα!

Όποιος γνωρίζει την Αγιουρβέδα (παραδοσιακή θεραπεία από την Ινδία) θα γνωρίζει αυτό το ζεστό νερό υποτίθεται ότι δίνει στο σώμα περισσότερη ενέργεια. Αλλά να είστε σίγουροι, τα οφέλη του ζεστού νερού έχουν επίσης αποδειχθεί επιστημονικά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Plus Magazine , ερευνητές στο Erasme (Βέλγιο) έχουν δείξει ότι το ζεστό νερό θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση του διαβήτη!

Εάν πίνετε ζεστό νερό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε βάρος . Όπως αποδεικνύεται, οι φλέβες και οι αρτηρίες σας διαστέλλονται όταν το σώμα απορροφά αυτό το ζεστό ρόφημα που κάνει το αίμα να κυκλοφορεί καλύτερα και το λίπος να καίγεται πιο εύκολα.

Εάν υποφέρετε από κοιλιακούς πόνους (όπως επώδυνες περιόδους) ή βουλωμένη μύτη, μπορείτε επίσης να πιείτε ζεστό νερό! Η θερμότητα έχει αντισπασμωδικό αποτέλεσμα (επιτρέπει στο σώμα να καταπολεμά τους μυϊκούς σπασμούς) και επίσης βοηθά στο ξεμπλοκάρισμα της μύτης σας.

Το μόνο που μένει να κάνετε τώρα είναι να πιείτε λίγο ζεστό νερό! Ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω βίντεο για όλες τις λεπτομέρειες αυτής της θεραπείας που θα μπορούσε να σας κάνει να αναρωτιέστε!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα