Δεν είσαι καλά στη σχέση σου; Αυτά είναι τα 8 σημάδια για να καταλάβεις ότι δεν πάει άλλο!

Πιστεύετε ότι η σχέση σας έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα; Μερικά σημάδια μπορεί να σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί δεν αισθάνεστε πλέον το ίδιο για τον αγαπημένο σας. Όταν εpωτεύεστε , φαίνεται σαν να υπάρχει ένα μαγικό ξόρκι που περιβάλλει τη νέα σας ευχάριστη φάση. Είναι καθαρή μαγεία!

Θέλετε να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας, θέλετε να του στείλετε μήνυμα κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας, θέλετε να απολαμβάνετε στιγμές αγκαλιασμένοι στον καναπέ βλέποντας μια ταινία στο Netflix και να χαλαρώνετε παρέα. Θέλετε να είστε μαζί όλη την ώρα!

Τι γίνεται όμως όταν η αγάπη αρχίζει να εξασθενεί;
Τελικά, ξεχνάτε να στείλετε ένα μήνυμα στον σύντροφό σας, σταματάτε να ρωτάτε τι κάνει, κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν σας ενδιαφέρει να περνάτε χρόνο μαζί του, η σεξοuαλική σας ζωή μειώνεται και το μαγευτικό ξόρκι που σας περιβάλλει αργά εξασθενεί.

Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ξαφνική μετάβαση από την καθαρή μαγεία σε μια απαθή κατάσταση. Αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν πραγματικά χάνετε η αγάπη ή αν είναι απλώς ένα σύντομο χτύπημα στο δρόμο της σχέσης σου. Θέλετε να μάθετε εάν είστε ακόμα εpωτευμένες τον σύντροφό σας;

Τα σημάδια
Δεν περνάτε τόσο πολύ χρόνο με τον σύντροφό σας όσο συνηθίζατε. Όχι επειδή είστε απασχολημένες με την εργασία ή άλλους τομείς στη ζωή σας, αλλά απλώς και μόνο επειδή δεν αισθάνεστε την ανάγκη. Αυτό μπορεί να φαίνεται διαφορετικό για κάθε ζευγάρι, αλλά μπορεί να είναι τόσο λεπτό όσο να περνάτε περισσότερο χρόνο σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού σας, για παράδειγμα.

Δεν αισθάνεστε πλέον έλξn, κάτι που έχει επηρεάσει τη σεξοuαλική σας ζωή.

Δεν σας λείπει τόσο πολύ όσος χρόνος και να περάσει μακριά του.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)