«Δεν είναι τα νούμερα»: Υπερτυχερός που κέρδισε 7 φορές το λαχείο, μοιράζεται την αλάνθαστη στρατηγική του

Ο Υπερτυχερός που κέρδισε 7 φορές το λαχείο μοιράζεται τα μυστικά του.

κατάφερε να κερδίσει το λαχείο όχι σε μία αλλά σε επτά διαφορετικές πολιτείες. ναι πολύ σωστά διαβάσατε.

Ο Richard Lustig από την Φλόριντα των ΗΠΑ πέτυχε κάτι πολύ σπάνιο στα όρια του ακατόρθωτου.

Από το 1993 έως και το 2010, κερδίσει το λαχείο σε επτά διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Τα ποσά που κέρδιζε κυμαίνονταν από 10.000 ευρώ έως 850.000 ευρώ. Εκτός από την τύχη του με το εκάστοτε λαχείο ο ίδιος είχε δηλώσει σε αμερικάνικο μέσο, εκτός από το λαχείο συγκέντρωσε χρήματα και από άλλα τυχερά παιχνίδια.

Η αλάνθαστη στρατηγική του

Στην συνέντευξή του επίσης αποκάλυψε την στρατηγική του καθώς και την ενασχόληση του με τα λαχεία για 25 χρόνια.

«Δεν υπάρχει σημασία στο πως θα επιλέξει κανείς τα νούμερα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις τους ίδιους αριθμούς σε διαφορετικές κληρώσεις» δήλωσε.

Ο υπερτυχερός απεβίωσε το 2018 σε ηλικία μόλις 67 ετών. Παρά την αξιοθαύμαστη τύχη του ο Richard στην συνέντευξη του συμβούλεψε τους τηλεθεατές να μην εθιστούν ποτέ και να παίζουν ξεκάθαρα για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι κερδοσκοπίας καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου