«Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω»: Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ναυπλιώτου – Τα πρώτα λόγια της μέσα από το νοσοκομείο

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς, γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1969 και ασχολείται κυρίως με το θέατρο. Φυσικά έχει συμμετάσχει τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Εκπέμπει λάμψη, φινέτσα, ποιότητα. Η ηθοποιός που άφησε το μπαλέτο για να στραφεί στο θέατρο, είναι πολλά παραπάνω. Ίσως γιατί στην εξωτερική της όψη καθρεφτίζεται ο εσωτερικός της κόσμος. Δυστυχώς σήμερα είχαμε μια άσχημη είδηση σχετικά με το πρόβλημα υγείας της αγαπημένης ηθοποιού.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρία Ναυπλιώτου!

Η Μαρία Ναυπλιώτου όπως μας αποκάλυψε η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης χολής

Η ηθοποιός μας το έκανε γνωστό από το κρεβάτι του πόνου, καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου νοσοκομείο, και την δείχνει στο κρεβάτι και φανερά καταβεβλημένη.

85 562x703 1

Η ηθοποιός είπε στο σχετικό βίντεο: «Καλημέρα σας. Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής.

Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύει πως “The show must go on”, σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι, γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα».

87 1024x741 1

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Ναυπλιώτου

Εμείς να ευχηθούμε από μεριάς μας στη Μαρία Ναυπλιώτου  γρήγορη ανάρρωση

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου