ΔΕΔΔΗΕ: Επιτήδειοι ζητούν προσωπικά στοιχεία για το Power Pass – Ποια στοιχεία πρέπει να προσέχουν

ΔΕΔΔΗΕ: Ο ΔΕΔΔΗΕ, με ανακοίνωσε που εξέδωσε εφιστά την προσοχή όλων των καταναλωτών, για την αποφυγή απόσπασης προσωπικών στοιχείων από επιτήδειους με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με ανακοίνωσε που εξέδωσε εφιστά την προσοχή όλων των καταναλωτών, για την αποφυγή απόσπασης προσωπικών στοιχείων από επιτήδειους με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε τα εξής «για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων της Εταιρίας, με στόχο να αποσπάσουν προσωπικά τους στοιχεία με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass».

Παράλληλα υπογραμμίζεται, επίσης, ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης Power Pass και δεν θα ζητήσει ποτέ από τους καταναλωτές στοιχεία που σχετίζονται με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (e-banking, IBAN κ.τ.λ.).

pagenews.gr

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα