Δασκαλάκης σε Πισπιρίγκου: Θα έχουμε από μία απώλεια όποτε χωρίζουμε; (video)

Μηνύματα μεταξύ του πρώην ζευγαριού έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, μεταξύ Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο. Δηλαδή μεταξύ 5 και 15 Απριλίου 2021.

Στη διάθεση της ανακρίτριας, είναι και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξε το ζευγάρι από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Στα μηνύματα που αντάλλαζαν μεταξύ τους και δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα «Μπαμ» φαίνεται από τα λεγόμενα του ίδιου του Μάνου Δασκαλάκη, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον είχε απειλήσει αρκετές φορές ότι θα αυτοκτονήσει.

Ενδεικτικά, στις 6 Απριλίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη με τον οποίο έχει καβγαδίσει -και εκείνη έχει φύγει από το σπίτι- και του λέει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Πισπιρίγκου: Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ.

Δασκαλάκης: Το παιδί που είναι; Αν κάνεις καμία μαλ… θα γίνει της… Τους παίρνω όλους τηλέφωνο. Και την Αστυνομία τώρα! … Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις.

Σε άλλο μήνυμα, ο Μάνος Δασκαλάκης της γράφει με νόημα:

«Γύρνα στο παιδί. Χρειάζεται την μάνα του. Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή; Σύνελθε».

Ενδεικτικός για τη συμπεριφορά αλλά και τις… προτεραιότητες της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι και ο διάλογος που είχε με την αδελφή της, ενώ η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Με το παιδί να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτάει την αδερφή της:

«Μήπως πρόσεξες αν (ο Μάνος) είχε βέρα σήμερα; Γιατί μου είπε την έχει βγάλε».

Με την αδερφή της να απαντάει ότι δεν πρόσεξε καθόλου…

Η Ρούλα ενδιαφέρεται επίσης να μάθει, αν ο Μάνος ανέβασε νέες φωτογραφίες στο facebook αλλά και αν στο προφίλ του, δηλώνει παντρεμένος ή ανύπαντρος!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, στέλνει μήνυμα στον σύζυγό της και τους λέει: «Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω το πανάκι της μπέμπας πίσω. Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι. Και το θέλω να το πάρω»…

Τα μηνύματα αποτελούν πλέον στοιχείο της δικογραφίας αφού έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι της οικογένειας, την 1η Απριλίου 2022.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου