Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου» – Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Δήμητρα Καλφούντζου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη τηλεοπτική της συνεργασία με τον πατέρα της για τις ανάγκες της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία».

«Το ήθελα πολύ να παίξω με τον μπαμπά μου. Δεν το προσπάθησα, αλλά είναι αυτό που λέω ότι κάποια στιγμή η ζωή στα φέρνει αυτά που θέλεις. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε τηλεοπτικά», δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη για τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη.

Και παραδέχτηκε: «Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Αγάπη μεγάλη, αυστηρός κριτής, αλλά μ’ αρέσει. Οριακά δεν θέλω να μου λες τα καλά, θέλω να μου πεις τα κακά και αν συμφωνήσω το ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω.

Ο έρωτας με τον μπαμπά μου με οδήγησε σε αυτή την δουλειά. Πήγαινα στις παραστάσεις και τις έβλεπα από τα παρασκήνια. Έπαιξε ρόλο και η μαμά που ήταν στον χορό», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Όσο για το εάν δούμε ποτέ κοινή συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου: «Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει», ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη στο Mega.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου