Δανάη Μπάρκα: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η υπόθεση της Πάτρας, οι πιο δύσκολες στιγμές μου στην ΤV»

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι τα πιο δύσκολα θέματα που κλήθηκε να διαχειριστεί η Δανάη Μπάρκα ως παρουσιάστρια.

Η οικοδέσποινα του «Πάνε Δανάη» του MEGA, Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και αναφέρθηκε σε μία σειρά από θέματα.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Πόσο άλλαξε η ζωή του από τη στιγμή που έγινες κεντρική παρουσιάστρια;

Η ίδια και χειρότερη με τους φίλους μου και τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Άλλωστε, ούτε εκείνοι έχουν αλλάξει. Είναι οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια. Προφανώς είμαι πιο προσεκτική σε δημόσιους χώρους για διάφορους λόγους, όμως είμαι, νομίζω, η ίδια, τρελή φίλη τους. Που οργανώνω εκδρομές, πάρτι, χορούς και όλη μέρα δουλεύω στα τηλέφωνα.

Ποια ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που δυσκολεύτηκες να διαχειριστείς στον αέρα;

Σίγουρα οι στιγμές με τον πόλεμο της Ουκρανίας. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα και το σοκ μου μπροστά σε αυτά που έβλεπα να συμβαίνουν.

Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, θυμάμαι απλώς να κοιτάω στα μάτια τον Άρη, τη Δέσποινα και τον Γιώργο και στα διαλείμματα να μιλάω με τη Δήμητρα, την αρχισυντάκτριά μας, και να είμαι σε κατάσταση απελπισίας. Είμαι αρκετά ευαίσθητη, οπότε τέτοιες καταστάσεις με διαλύουν.

Ένιωσες ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία σου πως σε αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Σταυροπούλου και όχι σαν τη Δανάη;

Φυσικά. Δεν κρατάω ωστόσο τα κακά. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την οικογένειά μου. Με έμαθαν να δίνω, να αγαπάω, να σέβομαι, να δουλεύω σκληρά και να κάνω τους γύρω μου να χαμογελούν όταν μπορώ.

Άρα, πώς γίνεται να μην αισθάνομαι τιμή που μεγάλωσα με εκείνους; Αγαπώ τους γονείς μου και χαίρομαι να έχω την ταμπέλα «κόρη τους».

Σε φλερτάρουν οι άντρες περισσότερο ή λιγότερο τώρα, που εκτίθεσαι πιο πολύ λόγω τηλεόρασης;

Νομίζω περισσότερο, αλλά γενικά το φλερτ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε όλοι πιο κλεισμένοι στο καβούκι μας, πιο φοβισμένοι, πιο προβληματισμένοι με όλα αυτά που ζούμε. Εχουν έρθει και τα πάνω κάτω, κυρίως στη γενιά μου. Αλλά όταν συμβαίνει, είναι όμορφο. Το φλερτ είναι ζωή.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία