Δανάη Μπάρκα: Κρατηθείτε! Πόζαρε πιο αισθnσιακή από ποτέ και δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε από…

Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα έχει πολλά να δώσει σε πολλούς τομείς. Μάλιστα από Σεπτέμβριο την βλέπουμε και σε ρόλο παρουσιάστριας, αφού το MEGA της ανέθεσε δική της εκπομπή με το όνομα Πάμε Δανάη, οποία έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Η πανέμορφη κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα είναι μία πολύ πετυχημένη γυναίκα.

Διαθέτει φανταστική φωνή και ταλέντο στην υποκριτική. Έχει ολοκληρώσει της σπουδές της στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη.

Επέλεξε τον ίδιο δρόμο με εκείνο της μητέρας της, τον δρόμο της ηθοποιίας. Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα έχει πολλά να δώσει σε πολλούς τομείς.

Το γλυκό της πρόσωπο, η ειλικρίνεια, αλλά και η όμορφη ψυχή που διαθέτει την καθιστούν αυτόματα μία από τις πιο αγαπητές κοπέλες του καλλιτεχνικού κόσμου.

δανάη μπάρκα,δανάη μπάρκα,δανάη μπάρκα βιογραφικό,δανάη μπάρκα instagram,δανάη μπάρκα εκπομπή,δανάη μπάρκα mega,δανάη μπάρκα γονεισ

Η Δανάη είναι όπως προαναφέραμε ένα ευαίσθητο πλάσμα, που όμως ταυτόχρονα είναι και εντυπωσιακό. Έτσι, όπως και η μητέρα της, έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και ένα καθαρό πρόσωπο.

Σήμερα ανέβασε την ανάρτηση που σίγουρα περιμέναμε να δούμε. Βλέπουμε μια άκρως αισθnσιακή φωτό της και μας αρέσει…πολύ!

Δείτε την κι εσείς:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα