Δανάη Μπάρκα: Η τελευταία της ανάρτηση θα σε κάνει να λιώσεις-Δες την πιο γλυκιά από ποτέ στο δημοτικό!

Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα έχει πολλά να δώσει σε πολλούς τομείς. Μάλιστα από Σεπτέμβριο την βλέπουμε και σε ρόλο παρουσιάστριας, αφού το MEGA της ανέθεσε δική της εκπομπή με το όνομα Πάμε Δανάη, οποία έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Η πανέμορφη κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα είναι μία πολύ πετυχημένη γυναίκα.

Διαθέτει φανταστική φωνή και ταλέντο στην υποκριτική. Έχει ολοκληρώσει της σπουδές της στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη. Επέλεξε τον ίδιο δρόμο με εκείνο της μητέρας της, τον δρόμο της ηθοποιίας. Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, ενώ ταυτόχρονα έχει πολλά να δώσει σε πολλούς τομείς.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram μας έκανε να λιώσουμε. Δείτε πόσο γλυκιά και όμορφη ήταν μιρκούλα!

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου