Δάκρυσε και η Παναγιά: Τελικά νεκρός ο Γιώργος Βήττα, ξημέρωσε μαύρη μέρα στο Αγρίνιο για το 28χρονο παλικάρι

Την τελευταία του πνοή άφησε 28χρονος που έδινε σκληρή μάχη τριάμισι μήνες να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από τροχαίο στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για τον Γιώργο Βήττα από το χωριό Γαβαλού, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο που συνέβη την 1η Οκτωβρίου 2022 στη Ματαράγκα.

Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν, χάνοντας την άνιση μάχη που έδινε επί τριμήνου και πλέον.

Το τροχαίο είχε συμβεί στο ύψος του κοιμητηρίου της Ματαράγκας στο Αγρίνιο, επί της επαρχιακής οδού της Μακρυνείας.

Το δίκυκλο του 28χρονου είχε εκτραπεί της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε τοιχίο περίφραξης και ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και ακολούθως στο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Η μάχη ήταν δύσκολη, τα τραύματα στο κεφάλι βαριά και δυστυχώς ο νεαρός κατέληξε σήμερα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου