Δάκρυσε η Πέγκυ Ζήνα: «Όλα τα καλά μου τα έφερε στη ζωή μου ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου»

Η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΑ» μίλησε για τη σχέση της με τον συνεργάτη και φίλο αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Τι αποκάλυψε

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια δίπλα στη μητέρα της, τη γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Χρυσικοπούλου, στη λατρεία που είχε μικρή για το χορό και την υποκριτική, στην απώλεια του πατέρα της στα δεκαπέντε της, στη μεγάλη της απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι και στη γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Για τον Μητροπάνο

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «η πρώτη επαφή μου με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Τελείωσα εγώ, μπήκε εκείνος μέσα. Μια πολύ θερμή χειραψία σημαίνει πολλά για μένα, ένιωσα δέος. Στα 34 μου είπα θα σταματήσω να δουλεύω νύχτα για να κάνω ένα παιδί, τότε χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Βένια Μητροπάνου να συνεργαστούμε. Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου που τελικά ήρθε όταν δουλεύαμε».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου