Δ. Ωραιοκάστρου: Ενημερωτική εκδήλωση σε Κ.Α.Π.Η. για την προστασία από τα κουνούπια

Εκδήλωση στα Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου για την ενημέρωση των μελών τους σχετικά με την προστασία από τα κουνούπια διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Διαβατών.

Ειδικότερα, η Επισκέπτρια Υγείας του Κέντρου Υγείας Διαβατών, Βίκυ Ζήβα, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Προστασία από τα κουνούπια», την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στις 10 το πρωί στο Κ.Α.Π.Η Ωραιοκάστρου (Κτίριο «Ι. Καποδίστριας», Βασ. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και μία ώρα μετά, στις 11 το πρωί, στο Κ.Α.Π.Η. Παλαιοκάστρου (Κτίριο «Π. Μελάς», Μακεδονικού Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο).

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου