Χρύσπα: «Δουλεύω και σε ταβέρνα. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω, έπρεπε κάπως να τα βγάλω πέρα»

Η Χρύσπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Χριστίνα Κοχλατζή.

Η επιστροφή της Χρύσπας στη μουσική

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στη μουσική, την επιλογή της να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην επαρχία, αλλά και τις προτάσεις που της έχουν γίνει για την τηλεόραση.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η νέα χρονιά μας έχει βρει ενεργούς στη δουλειά μας, γιατί μας είχε λείψει πολύ η διασκέδαση» ενώ για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο σχολίασε ότι:

«Είναι αρχικά επιλογή μου το ότι θέλω να δουλεύω και ότι θέλω να δουλεύω εκεί».

Η Χρύσπα για την ταβέρνα στην Αίγινα

Όταν ρωτήθηκε και για το κατάστημα εστίασης που διατηρούν οι γονείς της στην Αίγινα και στο οποίο εργάζεται κατά καιρούς και η ίδια:

«Η ταβέρνα στην Αίγινα είναι οικογενειακή υπόθεση. Το επάγγελμά μου ήταν ανενεργό παντού, οπότε δεν είχα την επιλογή να δουλέψω ως τραγουδίστρια και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να βιοποριστώ» ανέφερε.

Η Χρύσπα και οι προτάσεις για τηλεόραση

Σχετικά με τις προτάσεις που τις έχουν γίνει κατά καιρούς για την τηλεόραση, η τραγουδίστρια απάντησε:

«Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Έχω περάσει δοκιμαστικό για την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου». Μου έχουν γίνει κι άλλες, αλλά είμαι ακατάλληλη. Αν δεν έχει να κάνει με τη μουσική και με όλα αυτά που γενικά γνωρίζω καλά, δεν έχω τις γνώσεις ούτε το στομάχι να μπω σε έναν νέο χώρο».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου