Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα πανέμορφο κορίτσι το Λεωνίδα Kουτσόπουλου περιμένει το πρώτο της παιδί

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι σίγουρα μία πανέμορφη γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλου… περιμένοντας το πρώτο τους παιδί.

Τις τελευταίες εβδομάδες το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο πανέμορφο νησί της Αντιπάρου εκεί όπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί ένα εστιατόριο.

Είναι σίγουρα ένα “καταφύγιο”, ιδίως για τη Χρύσα που επιβάλλεται να περάσει τους μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα ωραίο περιβάλλον και τι πιο ιδανικό από το Κυκλαδίτικο νησί!

Βόλτες χαλαρές, ωραίο φαγητό και βουτιές είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα με την ίδια να έχει επιλέξει να μοιράζεται με τους followers της σπάνιες εικόνες με την ίδια αλλά περισσότερες με τα μέρη του νησιού που επιλέγει να επισκέπτεται!

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει διακριτική στάση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας και ανεβάζει ελάχιστες φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει και μήνυμα στους δημοσιογράφους.

Πληροφορίες gossiptv.gr

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία