Χρήστος Λούλης: «Είχα πάντα πολύ έντονο το ένστικτο της περιφρούρησης στα προσωπικά θέματα»

Ο Χρήστος Λούλης  σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα έκανε λόγο για τις  στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και εξήγησε πώς τις απέφυγε ο ίδιος στην πορεία της καριέρας του

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε σε περιστατικά που θα μπορούσαν να του έχουν συμβεί σε δουλειές του. Αλλά ο ίδιος από τα πρώτα του βήματα σε ρόλους, δεν άφηνε περιθώρια.

Σας έχει τύχει το αντίθετο, να σας προσβάλει κάποιος γηραιότερος; Πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσατε; Γιατί κάποιες φορές είναι και θέμα τύχης. Και, αν σε κάποιον δεν έχει τύχει, δεν μπορεί να γνωρίζει πως αποτυπώνεται όλο αυτό στο ψυχισμό του άλλου.

Το δυστύχημα είναι ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε ανθρώπους που από πριν έχουν την αίσθηση πως θα τους συμβεί. Εμένα δεν μου συνέβη ποτέ. Γιατί, από τότε που ήμουν πολύ νέος, από τα πρώτα βήματα καταλάβαινε ο άλλος ότι δεν του έπαιρνε να μου πει κάτι, ότι αρπάζομαι. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι το αντίθετο από εμένα, πιο ευάλωτοι. Και οι κακοποιητές είναι σαν τους καρχαρίες, μυρίζουν το αίμα από μακριά.

Στην επαγγελματική σας πορεία τι αποτελούσε πάντα κόκκινη γραμμή;

Αυτό που με έκανε να αισθανθώ αμήχανα ήταν όταν κάποιος προσπαθούσε να εισβάλει στην προσωπική μου σφαίρα με βία, είτε λεκτική είτε σωματική. Αμέσως, αντανακλαστικά, αντιδρούσα γιατί είχα πολύ έντονο το ένστικτο της περιφρούρησης της προσωπικής μου ζώνης. Είπε ο ηθοποιός στο Hello.

Ο Χρήστος Λούλης σε άλλη συνέντευξη του έδωσε μια περιγραφή του χαρακτήρα του

«Είμαι καλόψυχος και καλόπιστος, θέλω να κάνουμε πλάκα και χιούμορ αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ειλικρινής. Είμαι και σνομπ, είμαι και απόμακρος. Τι να κάνω; Είμαι και αυτό. Μπορεί κάποιος να με βρει σε μια φάση που να μην είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο»

Για ακόμη μια φορά όμως μας διχάζει ως τηλεθεατές σε έναν ακόμη διφορούμενο ρόλο στα Ψέματα του Alpha. Βάζει στους τηλεθεατές το ερώτημα «αλήθεια ή ψέματα» για τον ρόλο του στο πλευρό της ταλαντούχας Αλεξάνδρας Αϊδίνη.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία