Χρήστος Δάντης – Σπύρος Μαρτίκας: Τελικά δεν έβρεξε μηνύσεις… αλλά τραπεζώματα

Από κει που ο Χρήστος Δάντης και ο Σπύρος Μαρτίκας θα έλυναν τις διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων τελικά  αποφάσισαν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να φάμε.

Ο Χρήστος Δάντης απειλούσε με μηνύσεις και δικηγόρους τον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης Survivor Σπύρο Μαρτίκα… τελικά πήραν τις αγαπημένες τους και βρέθηκαν όλοι μαζί μία ευτυχισμένη παρέα να τρώνε στα νότια προάστια.

Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος από τις αναρτήσεις που έγιναν στα social media η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν άφησε λεπτό από δίπλα της τον φαρμακοποιό με τον οποίον είναι μαζί 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Χρήστος Δάντης είχε καταφερθεί εναντίον του Σπύρου μαρτίκα για τις δηλώσεις του σε σχέση με την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας από την πρώτη στιγμή κιόλας που βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης και έμαθε για τις απειλές του Χρήστου Δάντη ήταν ιδιαίτερα κατευναστικό στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Πλέον οι άλλοτε άσπονδοι εχθροί παίρνουν το χρόνο μαζί τρώγοντας και πίνοντας εστιατόρια των νοτίων προαστίων…

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία