Χριστίνα Σάλτη: «Ο Αλέξης Παππάς έχει πολύ μεγάλη…» Απίστευτη αποκάλυψη από την τραγουδίστρια για τον πρώην Survivor!

Στην κάμερα του Pop Up μίλησε η Χριστίνα Σάλτη το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Αλέξη Παππά με τον οποίο συνεργάστηκαν την περασμένη τηλεοπτικό σεζόν στο J2US του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Σάλτη σημείωσε χαρακτηριστικά στον Ιορδάνη Παπακυριακού πως «ήμουν με τον Αλέξη για τρία live στο J2US. Μαγικό το κλίμα εκεί. Ήταν φανταστικά. Ήθελα πάρα πολύ να μείνουμε κι άλλο».

«Ήταν εύκολος στη συνεργασία. Δηλαδή δεν κόμπλαρε να τραγουδήσει. Δεν μπορώ να πω άσχημα πράγματα για τον Αλέξη. Σε σχέση με αυτό που ξέρω από τον Αλέξη είναι πως ότι έβλεπε το έλεγε. Το μόνο που μου ‘χε πει και απόρρησα είναι «Δεν με πίεσες»! Δηλαδή δεν σκέφτηκε πως ήταν…..

η αρχή της συνεργασίας μας. Μου το είπε αυτό που ήθελε» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Alpha.

Παράλληλα, η Χριστίνα Σάλτη μίλησε και για την ενδοοικογενειακή βία που είχε βιώσει σε παιδική ηλικία. «Όταν δεν είμαστε εμείς στα παπούτσια του άλλου, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποτέ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία