Χριστίνα Ψάλτη – Αντώνης Κάρδαρης: Βάφτισαν την κόρη τους!

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή που πέρασε για τη Χριστίνα Ψάλτη και τον Αντώνη Κάρδαρη καθώς βάφτισαν την κόρη τους, ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Χριστίνα Ψάλτη και ο σύζυγός της, Αντώνης Κάρδαρης, βάφτισαν την κορούλα τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η συγκεκριμένη ημέρα επελέγη για έναν επιπλέον λόγο καθώς η μικρή είχε τα δεύτερα γενέθλιά της.

Η νεοφώτιστη πήρε δυο ονόματα, Αριάδνη – Θεώνη. Το πρώτο όνομα έχει συμβολική σημασία για τους γονείς της, ενώ το δεύτερο προέρχεται από τη γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της.

Το μυστήριο τελέστηκε από τον πνευματικό της Ψάλτη, τον πατέρα Μιχαήλ. Έγινε στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.

Νονοί ήταν δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού, η Κρίστη και ο Κυριάκος.

Η Ψάλτη προσέλκυσε όλα τα βλέμματα με το υπέροχο φόρεμά της που έφερε την υπογραφή του οίκου «Kathy Heyndels» από το «Kathy’s Angels», στη Γλυφάδα. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο γνωστός κομμωτής Κωνσταντίνος Βάσου.

Παρόντες στην εκκλησία ήταν η αδερφή και ο γαμπρός της Ψάλτη, Γωγώ και Μάνος, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κρήτη. Παράλληλα, η οικογένεια του Κάρδαρη έδωσε το «παρών» καθώς τα μέλη της ήρθαν από τον Καναδά.

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ακολούθησε γλέντι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής με τους ευτυχισμένους γονείς να γιορτάζουν τη διπλή χαρά τους.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία