Χολιγουντιανή διάρρηξη σε τράπεζα στη Μεταμόρφωση (βίντεο)

Τέσσερα άτομα, αγνώστου ταυτότητας,που φέρεται να ανήκουν σε  ασύλληπτη συμμορία που λεηλατεί κυριολεκτικά ΑΤΜ, ξαναχτύπησε αυτή τη φορά σε κεντρικό υποκατάστημα , γνωστής τράπεζας στην περιοχή της  Μεταμόρφωσης.Το σκηνικό εκτυλίχθηκε με του δράστες να…

εισβάλουν χωρίς έλεος μέσα στο υποκατάστημα με αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλεμμένο, ενώ νωρίτερα είχαν προσπαθήσει με εκρηκτικούς μηχανισμούς να “ξεκολλήσουν” το μηχάνημα.

 

Τρεις από αυτούς πήραν τα χρήματα και ο τέταρτος φύλαγε έξω από την τράπεζα κρατώντας όπλο. Μάλιστα δεν φοβήθηκε να απειλήσει ιδιοκτήτη φούρνου που βρισκόταν στο κατάστημά του και είδε όλο το σκηνικό της διάρρηξης μπροστά στα έντρομα μάτια του. Εκείνος δήλωσε αργότερα σε δημοσιάγράφο του Open:

“Βλέπω τέσσερα άτομα, τρία να μπαίνουν και ένα να κάθεται έξω, και ένας να σηκώνει το πιστόλι να με απειλήσει. Μόλις είδα το πιστόλι, ξαναγύρισα και μπήκα στο μαγαζί μου” είπε ο άνδρας.

Το βίντεο:

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου