Χάρη–Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιόρτασαν τη 12η επέτειό τους! Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη γιορτάζουν την 12η επέτειο γάμου τους. Το ζευγάρι έγινε γνωστό μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία.

Για πρώτη φορά δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη με το ζευγάρι να απολαμβάνει τις μοναδικές στιγμές ευτυχίας του.

Μπορεί σαν ζευγάρι να τους γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικά, ωστόσο ο γάμος τους μετρά πάνω από μια δεκαετία.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Κωνσταντινούπολη το 2010, όσο η Αντελίνα ήταν έγκυος στην πρώτη της κόρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την 12η επέτειο τους

«Ενώ σήμερα έχω γενέθλια, προτιμώ να γιορτάσω το γεγονός ότι πριν 12 χρόνια, 26 Μαρτίου του 2010, στην Κωνσταντινούπολη (έχοντας επηρεαστεί από την ταινία Πολίτικη Κουζίνα, αλλά κυρίως επειδή η Αντελίνα ήταν έγκυος τριών μηνών και ο γυναικολόγος δεν μας επέτρεψε να πάμε στη Eurodisney, επειδή δεν θα μπορούσε να ανεβεί σε κανένα τρενάκι κτλ), η γυναίκα μου κι εγώ, εντελώς οι δυο μας, παντρευτήκαμε. Άρα σήμερα γιορτάζουμε την δωδέκατη επέτειό μας.

Εδώ βλέπετε την αγγελία του γάμου μας, που τη βάλαμε στην αθλητική εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ προκειμένου να περάσει (όσο γινεται) απαρατήρητη. Υπολογίσαμε, βεβαίως, χωρίς τον ξενοδόχο (Νίκο Τσιλιπουνιδάκη) που μας περίμενε με κάμερα έξω από το προξενείο. Κανείς δεν γλύτωνε από το Star τότε. Χρόνια μας πολλά έρωτά μου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας

(Άντε και χρόνια ΜΟΥ πολλά, επί τη ευκαιρία)» έγραψε ο τραγουδιστής και δημοσίευσε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο τους.

Πηγή: CIAO

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία