Χαμός στον αέρα ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη βρέθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και είχε μία έντονη διαμάχη με την Φαίη Σκορδά για τις γυναίκες που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στις αναφορές του Μιχάλη Δημητρακοπούλου για την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και της Γεωργίας Μπίκα αλλά και ο παραλληλισμός του με τις καταγγελίες στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έφεραν την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

«Ο καθένας στο πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, από τη μεγάλη σας εμπειρία γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ»

Με τη σειρά του ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη ανταπάντησε στην παρουσιάστρια σε έντονους τόνους.

«Μιλάω για τη ψυχολογία της σχέσης που την ξέρετε καλύτερα, ανάμεσα σε έναν υποτιθέμενο θύτη και ένα υποτιθέμενο θύμα. Υπάρχουν όμως διάφορες εκδοχές της αντίδρασης του θύματος. Δεν τα εκφράζω με επιστημονικούς όρους αλλά πιστεύω ότι τα γνωρίζετε».

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της απάντησε στον συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη με τη συζήτηση να βρίσκεται στα κόκκινα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον δικηγόρο

«Εκτιμήσεις και να καταλάβεις τη ψυχολογία, πρέπει να έχεις την ενσυναίσθηση. Τώρα φαντάζομαι ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να μην πρέπει να κυριαρχεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του έντονου διαλόγου ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο Γιώργος Λιάγκας δεν σχολίασε τίποτα αφήνοντας την πρώην σύζυγό του να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον δικηγόρο.

Όλη η ένταση ξεκίνησε από την παρουσίαση εντός της αίθουσας του δικαστηρίου φωτογραφίες με τη μία από της καταγγέλλουσας να επισκέπτεται τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο και μετά τον βιασμό της.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία