Χαμός στο STAR-Δυο εκπομπές εκτός λόγω covid! Φόβος για πιθανά και άλλα κρούσματα!

Επιβεβαιώθηκε τελικά με δελτίο τύπου από το Star ότι όντως υπάρχει κρούσμα κορονοϊού μεταξύ των μελών της παραγωγής που επιμελείται τη «Φωλιά των Κου Κου» και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ήδη σήμερα, στην υποψία του κρούσματος, οι δύο αυτές εκπομπές δεν μεταδόθηκαν προκειμένου να γίνουν όλα τα προβλεπόμενα τεστ…. για την επιβεβαίωση του κρούσματος. Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού την Παρασκευή και τη Δευτέρα το πρόγραμμα τροποποιείται:

«Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές στη Φωλιά των ΚουΚου και Αλήθειες με τη Ζήνα δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3. Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του.

Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ» αναφέρει η ανακοίνωση. Στη θέση των εκπομπών για αύριο Παρασκευή θα προβληθεί σε επανάληψη το MasterChef και κατόπιν η ελληνική ταινία «Ένα κορίτσι για δύο».

Φωλιά των ΚουΚου: Κλειστή αυλαία και για αυτή την εκπομπή λόγω covid-19!

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star. Ο COVID-19 μπήκε και Στη φωλιά των Κου Κου, με αποτέλεσμα η εκπομπή να μη βγει στον αέρα σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ZAPPIT.GR, θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε άτομο από την παραγωγή της εκπομπής.

Αναμένονται και τα μοριακά τεστ. Στη θέση των Κου Κου προβάλλεται επεισόδιο του MasterChef σε επανάληψη.

Έκτακτο: Και η Ζήνα Κουτσελίνη εκτός λόγω covid!

Μετά τους «Κου Κου» ούτε οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα προβληθούν τελικά από το Star. Το κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην παραγωγή της πρωινής εκπομπής αναγκάζει και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη να μην βγει στον αέρα για σήμερα τουλάχιστον. Η ίδια η παρουσιάστρια με ανάρτησή της ενημέρωσε τους φίλους της για την εξέλιξη αυτή:

«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” δεν θα είναι στην τηλεοπτική σας συντροφιά. Μια υποψία κρούσματος Covid μας αναγκάζει για προληπτικούς λόγους να αναβάλλουμε την εκπομπή και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των συντελεστών της. Θα είμαστε σε αναμονή των μοριακών tests και φυσικά σε επικοινωνία για το πότε θα είμαστε ξανά μαζί. Θα μου λείψετε αλλά η υγεία όλων μας προέχει!»

 

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα