ΧΑΜΟΣ: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας δείχνει τις ΠΟΔΑPEΣ της οι ακόλουθοί της οpγίασαv! Δείτε τα σχόλια!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Η όμορφη Βίκυ διαθέτει επίσης ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλοσχηματισμένα κορμιά της εγχώριας σόου-μπιζ. Αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι έχει κάνει αθλητισμό στη ζωή της και…

κυρίως beach volley. Γεννήθηκε το 1964 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά.

Αργότερα πήρε το μάστερ της στο Ποινικό Δίκαιο ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1987 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Φυσικά εμείς την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την κοινωνική της εκπομπή, “Πάμε Πακέτο”, το οποίο προβαλλόταν από τον Alpha και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Δείτε την νέα της φωτογραφία και θα πάθετε πλάκα!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου