ΧΑΜΟΣ έγινε στο μαγαζί που βγήκαν η Στεριανού με το Κατερινάκι του Power of Love! Το ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ τα κορίτσια-Πού κοιτούσαν όλοι;

Την Ειρήνη Στεριανού την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι των μοντέλων Greece’s Next Top Model στον πρώτο κύκλο προβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star. Η Κατερίνα Σαββοπούλου απ’ την άλλη ή αλλιώς Κατερινάκι έγινε γνωστή στο κοινό από την παρουσία της στο σπίτι της αγάπης, Power of Love.

Η Κατερίνα και η Ειρήνη έχουν γίνει φίλες, καθώς έχουν και την ίδια καταγωγή. Και οι δυο τους είναι από τη Μυτιλήνη και απ’ ότι φαίνεται αυτό τις ένωσε.

Όταν βγαίνουν μαζί γκρεμίζουν ένα ολόκληρο μαγαζί με τους χορούς και τα κουνήματά τους. Εντάξει τα κορίτσια αυτά είναι από άλλο πλανήτη και σπέρνουν τον πανικό όπου κι αν βρεθούν!

Δείτε εδώ και μετά θα χρειαστείτε κρύο…ντουζ!

[/video]

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου