Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 32χρονο για 10η μέρα

Χαλκιδική: Οι έρευνες για τον 32χρονο τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία, που χάθηκε στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, συνεχίζονται για 10η μέρα

Οι έρευνες για τον 32χρονο τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία, που χάθηκε στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, συνεχίζονται για 10ημέρα, με τις προσπάθειες, όλο αυτό το χρονικό διάστημα να παραμένουν άκαρπες.

Ο αδερφός του άτυχου Μάρτιν, Γκόραβ, βρίσκεται στην περιοχή και συμμετέχει στις έρευνες εδώ και αρκετές ημέρες, όπως αναφέρει το thestival.gr. Μαζί του είναι η γυναίκα του, το δέκα μηνών παιδί τους και η μητέρα του, που αγωνιούν για την τύχη του νεαρού.

«H έρευνα για τον αδελφό μου είναι πολύ ακριβή, νοικιάζουμε αεροσκάφη, drone. Είμαστε εδώ με την οικογένειά μου, με την μητέρα μου, τη γυναίκα μου και το δέκα μηνών μωρό μου. Η οικογένεια μου δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά άλλο», αναφέρει ο Gorav, ο οποίος απευθύνει έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση «αν μπορεί να μας βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο όπως για παράδειγμα με το λιμεναρχείο, τα αεροσκάφη να ψάξουν και οι πολίτες που έχουν drones». Σύμφωνα με τον ίδιο στις έρευνες συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ανθρώπων και «έχουμε που μεγάλη επιφάνεια να καλύψουμε».

«Να ευχαριστήσω τους εθελοντές, την ομάδα ΟΦΚΑΘ που είναι συνέχεια δίπλα μας, όλες τις δωρεές και την ελληνική κυβέρνηση που έδωσε παράταση στις έρευνες για μερικές ημέρες», πρόσθεσε ο αδερφός του Μάρτιν.

«Εγώ και η οικογένειά μου έχουμε κολλήσει σε μια ξένη χώρα, δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου χωρίς τον αδερφό. Δεν μπορώ», καταλήγει ο ίδιος.

Στις έρευνες μετέχουν και εθελοντές από τη Βόρεια Μακεδονία, καθώς, επίσης και ο αδερφός του 31χρονου που μαζί με τη μητέρα του βρίσκονται στην Ελλάδα και προσπαθούν να διευκολύνουν το έργο των διασωστών.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα