Χαλκιδική: Πέμπτη ημέρα ερευνών για τον αγνοούμενο

Οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ χθες συνέδραμε κι ένα υποβρύχιο drone, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα

Στην 5η ημέρα βρίσκονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, όπου βρισκόταν με παρέα φίλων από τη Βόρεια Μακεδονία σε πάρτι γενεθλίων.

Οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ χθες συνέδραμε κι ένα υποβρύχιο drone, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο Μάρτιν έχει τελειώσει την Ανωτάτη Σχολή Μπαλέτου στα Σκόπια, όπου ζει, ενώ εργάζεται σε μία βιομηχανία κρεάτων. Παράλληλα, είχε εργαστεί και περιστασιακά στη Μάλτα.

Οι συγγενείς απορρίπτουν κατηγορηματικά πως δεν ήξερε καλό κολύμπι.

Όπως αναφέρουν , ο Μάρτιν είχε πάει στη Χαλκιδική με μία παρέα δέκα περίπου ατόμων για διακοπές και για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 30χρονου Ιβάν, ο οποίος ήταν αυτός που βούτηξε για να τον σώσει τη στιγμή που φώναζε για βοήθεια μαζί με τον άλλον φίλο τους, τον 25χρονο Βασίλ, όταν τα ρεύματα της θάλασσας τους παρέσυραν.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα