Χαλκιδική: Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια αύριο Μεγάλη Παρασκευή

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια και στις τράπεζες αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Ιωάννη Γιώργου, θα υψωθούν μεσίστιες οι σημαίες από ώρα 08.00 π.μ. της Μεγάλης Παρασκευής (22/04/2022) έως ώρας 08.30 π.μ. του Μεγάλου Σαββάτου (23/04/2022).

«Ορίζουμε κατά τον φετινό εορτασμό του Πάσχα, Γενικό Σημαιοστολισμό σε όλη τη διοικητική Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, των κτιρίων του Δημοσίων, των Ο.Τ.Α., των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από ώρα 08.00΄ της 22ης Απριλίου 2022 (Μεγάλη Παρασκευή) έως και τη δύση του ηλίου της 25ης Απριλίου 2022 (Δευτέρα της Διακαινησίμου)», αναφέρεται στη σχετική απόφαση.  

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου