Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Θα θέλαμε πολύ να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια»

Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να είναι στα «χαρακώματα» με την νύφη της Νίκολα Πέλτζ, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ όμως έχει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον του.

Σε συνένετυξή του στο «Variety», ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για τη νέα του καριέρα ως μάγειρας (ο όρος που προτιμά από τον σεφ) και τις ελπίδες του να μεγαλώσει την οικογένειά του με τη σύζυγό του Νίκολα Πελτζ.

Μιλώντας για την απόφασή τους να συνδυάσουν τα επώνυμά τους, ο Μπέκαμ εξήγησε: «Είχαμε αυτή την ιδέα – συνδυάσαμε κατά κάποιον τρόπο τα επώνυμά μας. Σκέφτηκα ότι, ω, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο πράγμα και θα είναι τόσο ωραίο να έχουμε τα δικά μας παιδιά και να τρέχουν γύρω μας μικρά Πελτζ – Μπέκαμς».

Ο Μπέκαμ που είναι σήμερα 23 ετών δηλαδή στην ίδια ηλικία που τον απέκτησε ο πατέρας ανυπομονεί να δημιουργήσει την οικογένειά του. «Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου, όποτε θέλεις», είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος ότι εκείνος και η Πελτζ συζητούν συχνά αν πιστεύουν ότι το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι. «Εκείνη πιστεύει ότι θα κάνουμε πρώτα ένα αγόρι», λέει.

 

Θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια

«Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε παιδιά μέσα στον επόμενο χρόνο», λέει για την ιδέα αυτή. «Αλλά θα θέλαμε πολύ να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια μια μέρα – θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε κάποια δικά μας και θα θέλαμε να υιοθετήσουμε».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο Μπέκαμ ξεκίνησε το «Cookin’ with Brooklyn», μια εκπομπή στο Facebook Watch όπου μοιράζεται τις περιπέτειές του στην κουζίνα.

«Μπορείς να πεις ότι όταν ο Μπρούκλιν είναι στην κουζίνα βρίσκεται στον παράδεισο», δήλωσε η Πελτζ στο «Tatler» τον Ιούνιο.

Και συνέχισε: «Από τότε που ξέσπασε η πανδημία, το μόνο για το οποίο ήθελε να μιλάει ήταν να βρίσκεται στην κουζίνα, οπότε μια μέρα άρχισα να τον βιντεοσκοπώ. Του είπα, ‘Αυτό είναι που αγαπάς’».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία