Μπαλκόνι γεμάτο βότανα, τεράστια κουζίνα, κήπος… της Εδέμ: Η σπιταρόνα του Γλύξμπουργκ και της Μπλάτνικ στην Αθήνα

Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος Γλύξμπουργκ έχουν αποφασίσει να ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ένα υπέροχο και πολυτελές σπίτι, στα βόρεια προάστια, στην Αθήνα.

Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος Γλύξμπουργκ ζουν σ’ ένα υπέροχο σπίτι

Η σύζυγος του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αρκετές φορές έχει αναρτήσει στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι που ζει με τον σύζυγό της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Υπάρχουν ξύλινα πατώματα και ωραία διακοσμητικά παντού, ενώ η ίδια μαγειρεύει στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα τους.

Στο μπαλκόνι τους, το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα, η Τατιάνα Μπλάτνικ απολαμβάνει να κάθεται εκεί και αρκετές φορές επιλέγει το συγκεκριμένο μέρος για να κάνει τη γυμναστική της.

Το εντυπωσιακό σπίτι των Τατιάνας Μπλάτνικ και Νικολάου Γλύξμπουργκ

787 788 789 790 791 792

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου