Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στις φυλακές Κορυδαλλού

Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα το πρωί αναφερόμενη στην μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου από τις φυλακές Κορυδαλλού σε νέο σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου ένας αλλοδαπός κρατούμενος κινήθηκε απειλητικά κατά της ζωής του λέγοντας πως θέλει να σκοτώσει τον Μπάμπη Αναγνωστοπούλου.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβησαν ύστερα από την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων οι οποίοι διευθέτησαν άμεσα το ζήτημα

«Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά.

Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του».

Ο Αλβανός κρατούμενος Σύμφωνα με τις μαρτυρίες φώναξε πως θέλει να σκοτώσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω». 

Ο συζυγοκτόνος θα μεταφερθεί στις φυλακές μαλανδρίνου εκεί που αρχικά θα διαμένει μόνος του σε ένα κελί ενώ στην πορεία θα έχει και συγκρατούμενό αφού τα κελιά στις συγκεκριμένες φυλακές χωράνε 2 ή 4 άτομα.

Η μεταφορά του στις φυλακές Μαλανδρίνου ήταν κάτι που δεν περίμενε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να συμβεί αφού στις φυλακές Κορυδαλλού είναι απόλυτα προστατευμένος από την οποιαδήποτε αρνητική αντίδραση κρατουμένου.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία