Αύριο και σε στενό κύκλο το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Είκοσι τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο του Ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το ιστορικό αποτύπωμά του στην ελληνική πολιτική σκηνή, αλλά και στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Την μνήμη του «Εθνάρχη» θα τιμήσουν αύριο, Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι και σε στενό κύκλο, συγγενικά πρόσωπα και στενοί συνεργάτες του στους χώρους του Ιδρύματος Καραμανλή, στη Φιλοθέη, τελώντας το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη του.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής απεβίωσε στις 23 Απριλίου 1998, αλλά η πολιτική του κληρονομιά παραμένει ισχυρή και επίκαιρη» επισημαίνουν σχετικά στη λιτή ανακοίνωσή τους οι κύριοι Πέτρος Μολυβιάτης, Πρόεδρος και Αχιλλέας Καραμανλής, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή αντίστοιχα, με αφορμή την τέλεση του μνημόσυνου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου