Άvoιξε διάπλατα το πουκάμισο της Μαρίας Κορινθίου-Ξεπρόβαλαν ολοστρόγγυλα τα…ελέn της!

Η Μαρία Κορινθίου ανήκει στις γυναίκες που σίγουρα αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην μνήμη ενός αρσενικού. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τις απίστευτες αναλογίες της, τα απολύτως μεσογειακά χαρακτηριστικά της και φυσικά την εκλεκτή της φινέτσα, που κάνει τους άνδρες να παραμιλούν. Το φλογερό της ταπεραμέντο………..

και ο αέρας αυτοπεποίθησης την κάνουν το κεντρικό πρόσωπο, που πάντοτε τραβάει τη προσοχή και τα βλέμματα. Δυναμική και ανεξάρτητη, της αρέσει να ξεπερνάει τα όρια του εαυτού της και κυρίως να πειραματίζεται με νέα πράγματα. Αυτό το διάστημα έχει απογειώσει την υποκριτική της καριέρα, αφού όλοι μιλούν για μια αλλιώτικη Μαρία.

Φυσικά μιλάμε για τον ρόλο της στην θεατρική παράσταση Jordan, όπου έχει αποστομώσει τους πάντες.

Η όμορφη ηθοποιός προκαλεί πανικό στο ανδρικό κοινό!

Την είδες;

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου