Ατελείωτα μετρητά, σπίτια και αυτοκίνητο-τέρας: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει καταφέρει με τα χρόνια, όσο αμφιλεγόμενη κι αν έχει υπάρξει ως προσωπικότητα, να δημιουργήσει το δικό της κομπόδεμα, σε μια αρκετά αξιοπρόσεκτη περιουσία.Πολλά αποκάλυψε η ίδια, με πολλές αποκαλύψεις να γίνονται για τον πατέρα της, μέσα από Q&A στο Instragram, καλώντας τους ακολούθους της να της κάνουν ερωτήσεις.

Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με το OnlyFans, τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου (φωτογραφιών ή βίντεο), να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση.

Η απόκτηση της περιουσίας της και το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο

Όταν τη ρώτησαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.

Σε άλλη απάντησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου σχολίασε πως έχει αλλεργία στους φτωχούς και πως το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο Only Fans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της.

Πρόσφατα, επίσης, το πρώην μοντέλο αποκάλυψε στο Instagram το πανάκριβο αυτοκίνητο που αγόρασε, μάρκας Bentley.

Το σπίτι της στο Λονδίνο είναι ένα όνειρο

Δεν χάνει ευκαιρία η Τζούλια Αλεξανδράτου να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.Μπορεί στην Ελλάδα να μην έρχεται συχνά, ωστόσο το ελληνικό κοινό μαθαίνει καθημερινά τα νέα της.

Φωτογραφίες ανεβαίνουν συνεχώς στους προσωπικούς της λογαριασμούς, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.Αποφάσισε να παρουσιάσει στους φίλους και ακολούθους της το σπίτι της στο Λονδίνο, σε παραδοσιακό βρετανικό στυλ κατοικία της με τα likes να είναι πολλά. Με τεράστιο καταπράσινο κήπο και πισίνα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου